• vapaat naiset Helsinki

  Tutustu omat menetelmiä saada seksiseuraa netistä

  Tutkimus on hyvä näyttää, suostuttelua, sekä mikä tekee yhteydet työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating sovelluksia.

  Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon palapeli vapaat naiset Helsinki etsiä "yksi" (tai kuka olet yrittää löytää), et ole yksin.

  Penkki Research Center tiedot on havainnut, että vaikka ihmisten määrä käyttää seksiseuraa ratkaisuja, kasvaa ja myös osa ihmisistä, jotka uskovat, se on hyvä tapa konferenssin yksilöitä on laajentamalla-- suurempi kuin 3. henkilöitä, jotka raportti on verkossa dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa, he ovat tyytyväisiä online.

  seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne nopeasti lannistunut, sanoo Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian ja Deanin Opettaja Arts, Sciences, Engineering, College of Rochester. "On vanha, jossa todetaan, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja myös oletan, että todella liittyy seksiseuraa."

  Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän suhteita. Hän coauthored 2012 suosittelu artikkeli, jossa arvioitiin, miten psykologia voi keskustella muutamia seksiseuraa ominaisuudet.

  Jotenkin seksiseuraa on eri tilanne kokouksessa joku reality-sekä jollain tapaa se ei ole. (Reis kertoo, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Teemme termin viittaavan "internet conference," onko se dating web-sivusto tai dating sovellus.).

  "Yleisesti on tietoja niistä, ennen kuin tapaat," Reis sanoo ihmiset tapaat verkossa. Olet ehkä lukenut lyhyt profiili tai olet ehkä ollut varsin laaja keskustelut viesti tai e-mail.

  Sekä samalla tavalla, kun täyttää jonkun offline-tilassa, et voi ymmärtää paljon tietoa suhteen, että yksittäisten etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis kasvoi kaveri) tai ehkä tiedä hyvin vähän (jos, anna ' s sanoa, voit mennä ulos henkilö olet tavannut lyhyesti baarissa).

  "Konsepti seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen idea", sanoo Lara Hallam, tutkija Jako Viestinnän Tutkijat College of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin suhde tutkimuksissa. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka huomasi, että ikä oli vain luotettava ennustaja, mitä tehdään verkossa daters extra todennäköisesti todella tyydyttää.).

  "Ihmiset ovat oikeastaan aina käyttää middlemans, kuten äidit, ystävät, clergymans, tai heimo osallistujat, löytää ihanteellinen kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa eroaa menetelmiä, jotka menevät kauemmaksi ovat kerrokset nimettömänä mukana.

  Jos täyttää jonkun keinoin kaveri tai kotitalouksien osallistuja vain on, että kolmannen osapuolen yhteys on siten hyödyllistä tarkistaa tiettyjä ominaisuuksia koskevia joku (fyysinen ilme, worths, ominaisuus, ja enemmän).

  Ystävä ei välttämättä saada se oikea, mutta he ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa, he uskovat olet, kuten, Hallam sanoo. "Online daters edelleen olla verkossa tuntemattomia ihmisiä kunnes he päättävät tavata offline.".

  Ja on olemassa erityisiä asioita henkilö sekä mahdollinen kumppani, että et yksinkertaisesti voi löytää ulos tililtä tai chattailuun verkossa, Reis lisää: haluatko liittää hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa?

  "Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se tulee yhteyden työ eivät vain ole käytettävissä a-profiili," Reis väittää. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimus apua, että tällaisia käsitteitä ovat välttämättömiä suhteita, ja myös ennustavat yhteys menestykseen, hän toteaa.).

  seksiseuraa on tapa avata ovet täyttävät sekä päivämäärä ihmisiä, Reis toteaa. Sekä jotain sovellukset sekä sivustot ovat menossa heille on, että kapasiteetti yksinkertaisesti tukea sinua täyttää enemmän ihmisiä.

  Vaikka on olemassa rajoitettu lääketieteellisiä tutkimuksia, jotka ovat itse asiassa erityisen arvioida seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi suhteet, liikunta ja mikä ohjaa yksilöiden toisiaan aluksi.

  "On paljon, mitä voimme todeta koskevat seksiseuraa tutkimuksesta on todella extra theorizing eri muitakaan tutkimuksia," Reis väittää.

  Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor ajatellut lähes 4,000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tiede, sekä eri tieteenalojen keksiä joukon suuntaviivoja, miten luoda tilin, vain miten valita puvut, ja miten lähestyä internet-viestinnän.

  Asettaminen dating huomioon erityisesti tarkoittaa, ei ole millään merkitsee takuuta kokous elämäsi rakkaus. Vielä Wildner on tutkijat toimittavat joitakin viitteitä siitä, miten jakaa tietoa itsestäsi sekä miten valita, kuka ottaa riskin. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän väittää.

  Jollain tapaa seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa joku todellinen elämän-sekä joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "online-konferenssi," onko se on dating sivusto tai dating sovellus.).

  Asettaminen dating huomioon erityisesti tarkoittaa, ei viittaa siihen, että laadunvarmistus täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa," hän toteaa.